Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Beauty Formulas Honey Treatment Wax!


Μετά από αρκετό καιρό απουσίας μια και όσες παρακολουθούν την σελίδα μου στο fb γνωρίζουν πως είχα μείνει και από κινητό και από κάμερα της προκοπής, επιστρέφω λοιπόν με ένα από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα! Πάμε να δούμε λοιπόν τι μου ψιθύρισε η μέλισσα που δούλεψε σκληρά για να έρθει στα χέρια μου αυτή η μάσκα!

Η γνωριμία μας ξεκίνησε κάπου τον Μάρτιο του 2014. . . Ήταν ξανθιά, τα μάτια της έλαμπαν στο σκοτάδι. . . Ουψ. . . Λάθος θέμα. . . ;)

Ήταν λοιπόν η πρώτη φορά που παραβρέθηκα στην έκθεση ομορφιάς στο Περιστέρι! Καθώς πρωτάρα στον παράδεισο καταλαβαίνετε πως έκανα σαν μωρό παιδί. . . Κοιτούσα με μεγάλη προσοχή κάθε μία εταιρία να δω τι έχει, γιατί το έχει & τι κάνει. . . Περπατώντας όχι για πολύ είναι η αλήθεια καθώς το περίπτερο της εταιρίας είναι στην αρχή της έκθεσης, πέφτω πάνω στον Μάριο ο οποίος προς μεγάλη μου έκπληξη με αναγνωρίζει με ταχύτητα φωτός από το blog μου! Μετά τα πρώτα εγκεφαλικά που τράβηξα(ξέρετε τώρα όσες τον έχετε δει από τις λίγες ταπεινές μας φώτο & τα βίντεο από τις εκθέσεις ότι μιλάμε για πολύ γοητευτικό πλάσμα! Μπράβο στη μανούλα σου καμάρι μου!), ξεχνάω λοιπόν τα πάντα και αρχίζω την ανάκριση. . . Τι είναι αυτό; Τι κάνει εκείνο; Το άλλο; Να μην τα πολυλογώ μου έκανε πλήρη περιγραφή σε όλα με τεράστια υπομονή & χαμόγελο! Επέλεξα λοιπόν κάποια προϊόντα & μέσα σε αυτά ήταν & αυτή η Μάσκα μαλλιών εντατικής θεραπείας με Μέλι! Να προσθέσω εδώ πως έχω σχετικά υγιή τρίχα, μη λιπαρή την οποία & δεν κακοποιώ!

Για να δούμε τι μας τάζει λοιπόν:
Η μάσκα μαλλιών Honey Treatment Wax της σειράς Beauty Formulas, προσφέρεται σε βάζο των 500ml. Προσφέρει βαθιά έντονη θεραπεία στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας, καθώς επαναφέρει την ζωντάνια και θρέφει τα μαλλιά. Η φυσική τελειότητα που προσφέρεται από το εκχύλισμα μελιού, σε συνδυασμό με την γύρη των μελισσών, η οποία περιέχει ένα μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών όπως βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, λιπαρά οξέα φυτικής προέλευσης, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και αμινοξέα, προσφέρουν ζωντάνια και διατήρηση της φυσικότητας των μαλλιών. Η μάσκα μαλλιών με μέλι και γύρη μελισσών, προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα conditioner, καθώς θρέφει και ανανεώνει τα μαλλιά, καθώς αυτά γίνονται πιο υγιή και λαμπερά. Η μάσκα δεν προσδίδει χρώμα στα μαλλιά σας. Η ποσότητα είναι ικανή για 10 θεραπείες.
Διάβασα λοιπόν & τον τρόπο χρήσης & λέω καλά κρασιά, πολύ μπελαλίδικη διαδικασία χρήσης αν & προς μεγάλη μου έκπληξη η μετάφραση ήταν πολύ ακριβής! Η μυρουδιά της ήταν εξαιρετική, θύμιζε πραγματικά μέλι & δεν κατάφερα να αντισταθώ. . .
Ήρθε λοιπόν η ώρα την χρήσης. . . Κάνω το λούσιμο μου κανονικά & το δοκιμάζω με τις οδηγίες που δίνει. . . Χμ. . . Δεν ενθουσιάστηκα. . . Δεν μου έκανε κούκου το αποτέλεσμα! Λέω κάτσε ας της δώσω μια ευκαιρία ακόμα αλλά αυτή τη φορά με τον δικό μου τρόπο! Έχουν περάσει 2-3 μέρες & έρχεται η δεύτερη δοκιμή. . . Κάνω το λούσιμο, βάζω την μάσκα από την ρίζα, μέχρι την άκρη χωρίς να έχω στραγγίξει τα μαλλιά(εδώ να θυμίσω πως δεν έχω λιπαρή ρίζα, εάν εσύ έχεις απλά ξεκινάς περίπου από το ύψος των αφτιών) & χωρίς να χρησιμοποιήσω την πετσέτα, μαζεύω τα μαλλιά μου με ένα κλάμερ & συνεχίζω το υπόλοιπο μπάνιο μου για να περάσει λίγη ώρα. . . Αφού έχουν περάσει 10-15 λεπτά, ξεπλένω και έτοιμη!

Προσωπικά επειδή δεν μου αρέσει να στεγνώνω με πιστολάκι να σας μεταφέρω εδώ μια πληροφορία που είχα διαβάσει άρα για μένα ήταν μέσα στο τεστ! Είχε αναφέρει λοιπόν κάποια κοπέλα πως δεν τις κρατάει το άρωμα από την μάσκα για πάνω από 2 ώρες! Αυτό λοιπόν που εν τέλη έκανα ήταν μια εφαρμογή με πιστολάκι & αργότερα(όλες τις υπόλοιπες δηλαδή) χωρίς! Παρατήρησα λοιπόν πως όταν βάλεις πιστολάκι η θερμότητα απωθεί την μυρωδιά του μελιού η οποία όντως δεν κρατάει καθώς το μαλλί σου μυρίζει πιστολάκι(ίου), ενώ αν στεγνώσει φυσικά μένει τουλάχιστον 2 μέρες! Η υφή του μαλλιού σε κάθε περίπτωση είναι σαν μετάξι & πραγματικά είδα τα μαλλιά μου να λάμπουν από υγεία! Κρατάει πολύ παραπάνω από 10 θεραπείες!

Κ ένα έξτρα info για όσες έχουν βαμμένα μαλλιά όπως εγώ, η μάσκα & ιδιαίτερα αυτή που έχει μέλι, κλειδώνει & αναζωογονεί το χρώμα των μαλλιών, χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε στα κομμωτήρια κάθε 20 μέρες για βαφή, όπως επίσης το μέλι θρέφει την τρίχα πιο γρήγορα!

Πλέον την χρησιμοποιώ ευλαβικά σε κάθε λούσιμο & την έχω πάντα σε απόθεμα στο σπίτι! Από τότε που την ξεκίνησα είμαι στο τέταρτο βαζάκι & εννοείται ότι όλα όσα μου έχουν τελειώσει τα έχω κρατήσει & μέσα βάζω τα λαστιχάκια μου τα οποία μετά μυρίζουν φανταστικά!

Εν κατακλείδι ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ!!! 

Μπορείτε να βρείτε προϊόντα της εταιρίας στα Hondos Center η να στείλετε στην εταιρία αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο κατάστημα στην περιοχή σας!
Θα τους βρείτε: 

Επίσης εγώ την βρήκα εδώ στα 4,90€
Για του λόγου το αληθές, αυτή είναι από το Μεκ πριν μια εβδομάδα περίπου! Αγαπάμε CosmetiCom αλλά ο Μάριος νομίζω είναι ο πιο αγαπημένος σε όλες μας! Να χαμογελάς πάντα!
Μαζί μας:

Μια & την έχω φρέσκια! Χτεσινή από το bachelor της κουμπάρας μου! Μου λείψατε. . . 

Follow me:
Snapchat: renatadim




Camera: Sony DHC-HX60



Σας ευχαριστώ & εύχομαι να είστε ακόμα κάπου εδώ. . . Περιμένω την άποψη σας, την έχετε δοκιμάσει; Φιλιά! 

9 σχόλια:

  1. ομορφιά μου!!! υπέροχο review!!! θέλω πολυ να την δοκιμασω!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστεράκι μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Να την δοκιμάσεις σίγουρα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. την εχω δοκιμάσει και εγώ! την ειχα βρει στο μασούτη! όπως την χρησιμοποιεις την εβαζα κι εγω΄;) δεν ειχα καν διαβασει τις οδηγιες! απλά θελει παρα πλυ λιγη ποσότητα ;) εμενα η μυρωδια δε με ξετρέλανε! ειναι παρα πολύ έντονο το μέλι και δε μου αρεσε αλλά δεν έμενε στα μαλλιά μου οπότε ολα καλα! πολλά φιλια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα κούκλα μου! Ναι όντως θέλει πραγματικά λίγη ποσότητα καθώς δίνει βαθιά ενυδάτωση! Η αλήθεια είναι πως η αίσθηση που σου αφήνει η μυρουδιά είναι & ανάλογα με τα γούστα! Πάντως σίγουρα σε κάποια που δεν αρέσει χρησιμοποιώντας το πιστολάκι θα μπορέσει να την απωθήσει από τα μαλλιά της! Να είσαι καλά! Φιλιά! <3

      Διαγραφή
  3. Αγάπη μου ευχαριστώ πάρα πολύ! Πραγματικά είχα ένα άγχος μετά από τόσο καιρό που έχω να γράψω! Πρέπει να μαζευτούμε όλες να στείλουμε λουλούδια στη μανούλα του πάντως με τέτοια ανατροφή & απλόχερη γλυκύτητα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ χρήσιμο review, θα την τσεκάρω μόλις τελειώσω αυτή που χρησιμοποιώ τώρα! Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό με το πιστολάκι και τη μυρωδιά που διώχνει, γι' αυτό και πλέον τα στεγνώνω έτσι μόνο όταν βιάζομαι! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου! Κ γω το ίδιο κάνω! Είναι ζήτημα να βάλω πιστολάκι 3-5 φορές τον χρόνο!Να είσαι καλά! Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Ακούω συνεχώς τα καλύτερα για τις μάσκες μαλλιών από beauty formulas και θέλω πολύ να τις δοκιμάσω!! Πολύ ωραίο review!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου! Να τις δοκιμάσεις & δεν θα χάσεις! Να είσαι καλά! Φιλιά! :)

      Διαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ που επισκεφθήκατε την σελίδα μου! Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα!!! Να είστε πάντα καλά & μην ξεχνάτε!!! Η ομορφιά είναι δική μας επιλογή!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...