Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Apollo Resort Art Hotel στη Κυπαρισσία!!!

Μου αρέσουν τρομερά τα ταξίδια όμως έχω μια περίεργη συνήθεια!!! Όταν αποφασίσω ότι θέλω να πάω κάπου πρέπει να ψάξω μέχρι το κόκκαλο να μάθω μέχρι & την τελευταία λεπτομέρεια για το μέρος που θα πάω!!! Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάω απο το ξενοδοχείο αλλά δεν μένω μόνο εκεί!!! Βαριέμαι αφόρητα να κλείνομαι όλη μέρα σε ένα άδειο δωμάτιο που μοιάζει με νοσοκομειακό γι'αυτό κοιτάω να βρώ το κάτι διαφορετικό!!! Κάπως έτσι μιλώντας με τον ξάδερφο μου είπε για το Apollo Resort Art Hotel!!! Οκ. . . Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!!! Απο πού να αρχίσεις??? Απο αυτή τη τέλει πισίνα που είναι το πρώτο που βλέπεις??? Απο το υπέροχο σαλόνι με το τζάκι ή απο τα δωμάτια που είναι ένα & ένα??? Μα πάρτε ένα δείγμα μόνοι σας!!!









Δεν είναι υπέροχο??? Ο ναι ναι είναι!!! ;-))) !!! 
Δείτε περισσότερα στη σελίδα τους Apollo Resort Art Hotel & στη σελίδα τους στο facebook  εδώ!!!

Το ξενοδοχείο λοιπόν έχει μπει σε ένα διαγωνισμό για να προβάλει αυτό το τέλειο ξενοδοχείο & ζητάει την στήριξη μας!!! Αν έχεις facebook  & θέλεις να βοηθήσεις το μόνο που χρειάζεται είναι ένα like εδώ στη καρδούλα(μέχρι να γίνει γκρι)!!! Πιστεύω ότι το αξίζει!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!! 

4 σχόλια:

  1. Σ'ευχαριστούμε για την υπέροχη πρόταση! Φυσικά και θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. geia sou!molis anakalupsa to blog sou kai m'aresei polu!!!bravo gia tin kali douleia!!!
    viki! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ που επισκεφθήκατε την σελίδα μου! Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα!!! Να είστε πάντα καλά & μην ξεχνάτε!!! Η ομορφιά είναι δική μας επιλογή!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...